V Fòrum de Medi Ambient i Món Local

Arriba la cinquena edició del Fòrum de Medi Ambient i Món Local, una jornada que se celebra cada quatre anys amb l’objectiu de ser un punt de trobada entre els agents públics i privats de la sostenibilitat i un espai per posar en valor la feina duta a terme des del món local i des de la Diputació de Barcelona.28 de febrer i 1 de març de 2023 al TecnoCampus Mataró-Maresme

El V Fòrum es dividirà en tres itineraris temàtics, dels quals destaquem:Transició energètica i acció climàtica.S’abordaran qüestions com l’ús de les energies renovablesl’estalvi i l’eficiència energètica i les comunitats energètiques entre altres temàtiques relacionades.

En el vostre àmbit d’interès de l’energia i el clima, al V Fòrum podreu…

*    Escoltar professionals reconeguts de l’escena nacional i internacional. Tenim ja confirmada la participació d’experts del vostre interès com Fernando Valladares o Antonio Turiel.

*    Experiències del món local i d’empreses del sector amb la col·laboració del Clúster d’Energia Eficient de Catalunya.

*    Espais d’intercanvi per debatre sobre reptes com les comunitats energètiques o la naturalització de les ciutats.

*    Visites tècniques a espais ambientals de Mataró: instal·lacions d’energies renovables.

 

Vols saber-ne més? Consulta la informació completa i totes les novetats a:  https://www.diba.cat/web/forummediambient/            Inscripcions obertes!

Date

28|02|23 - 01|03|23

Time

All Day

Location

Mataró

Organizer

Diputació de Barcelona

Publica un comentari