Taller: El nou currículum escolar, una oportunitat per a l’educació ambiental

Amb la publicació del Nou currículum escolar, la Xarxa d’Escoles per la Sostenibilitat de Catalunya (XESC) i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat organitzen aquesta jornada com una una iniciativa singular i puntual per explorar les possibilitats que el nou plantejament  ofereix a l’educació per a la sostenibilitat.

TALLER “EL NOU CURRÍCULUM ESCOLAR, UNA OPORTUNITAT PER A L’EDUCACIÓ AMBIENTAL”Divendres, 3 de febrer de 10 a 14 hPati Manning, carrer Montalegre, 7, BarcelonaTaller presencial, amb opció de seguir la xerrada de presentació en línia.

Inscripcions obertes!La jornada s’estructura en dues fases:

·       Primera part: presentació (presencial, amb opció a seguir-la en línia)

Francisco Javier Gómez Garcia,  tècnic del programa Agenda 21 Escolar d’Albacete – Horizonte 2030 (Consejería de Desarrollo Sostenible de Castilla La Mancha) ens introduirà en les característiques del nou currículum i ens presentarà l’experiència que han desenvolupat en el seu entorn.

·       Segona part, pràctica (només presencial)

Explorarem les possibilitats d’adaptació dels nostres programes d’educació ambiental al nou currículum.

 

 

Continguts de la sessió

1.      Per què la nova llei sobre el currículum és una oportunitat per a l’educació per a la Sostenibilitat?

2.      Perfil de sortida, competències clau, sabers bàsics…: quins són els conceptes que planteja el nou currículum i com es relacionen entre ells?

3.      Les situacions d’aprenentatge: què són i què no són.

4.      Un exemple d’adaptació del nou currículum a un programa d’educació per la sostenibilitat: Agenda 21 escolar de Albacete – Horizonte 2030.

5.      Practiquem: com adaptem els nostres programes al nou currículum?

Date

03|02|23
Expired!

Time

10:00 - 14:00

Location

Barcelona

Publica un comentari