10a Jornada EFISport

Esdeveniment d’eficiència energètica referent al sector esportiu, que està liderat per INDESCAT, el Clúster Català de l’Esport.

La jornada se celebrarà de forma presencial a l’INEFC de Barcelona i està orientada a donar a conèixer i debatre novetats i mesures per a l’eficiència energètica en la gestió d’instal·lacions esportives públiques i privades. D’aquesta manera, la sessió vol posar a l’abast de tots els assistents solucions, productes i serveis que ajudin a implementar mesures d’eficiència en aquest tipus d’instal·lacions.

El programa de l’edició d’enguany inclou una taula inaugural, que se centrarà en com compensar l’increment del cost de l’energia en instal·lacions esportives a través de mesures, solucions, inversions i ajuts. Posteriorment es faran 3 workshops en paral·lel que tractaran els temes següents:

Intervencions i mesures per un millor aprofitament de l’aigua en instal·lacions esportives.
Envolupant i domòtica.
El perfil del mantenidor del futur.
Fes ja la teva inscripció!

Una vegada hagis completat el teu registre, hauràs de triar el workshop* al qual voldràs assistir després de la taula inaugural. En el botó “Programa” podràs veure’ls en detall.

*Les places dels workshops s’atorgaran per estricte ordre d’inscripció i prioritzant una persona per entitat i workshop. En el cas que el workshop escollit estigui ple o ja hi hagi un altre membre de la mateixa entitat, rebràs un correu amb les opcions/alternatives disponibles.

Enguany se celebrarà una nova edició del marketplace, amb què es posarà a l’abast de tots els assistents solucions, productes i serveis vinculats a instal·lacions esportives.

Date

09|03|23
Expired!

Time

9:00 - 14:30

Location

INEFC
Barcelona

Organizer

INDESCAT

Publica un comentari