XII Premis Setmana Espanyola de la Mobilitat Sostenible

El Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico i el Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana, convoquen de manera conjunta la XII edició dels Premis de la Setmana Espanyola de la Mobilitat Sostenible (Premis SEMS-2022), destinats a aquells ajuntaments, organitzacions, institucions i empreses, que hagin participat al projecte Setmana Europea de la Mobilitat l’any 2021, complint els requisits d’adhesió al projecte.

El termini per a l’enviament de candidatures va començar l’1 d’abril i finalitza el 10 de juny de 2022.

El Premi compta amb dues categories:

1.Premis SEMS-2022 per a Ajuntaments: Mesures Permanents 2021, en la qual es valoraran les Mesures Permanents implementades al municipi com a part de la seva participació en el projecte SEM l’any 2021. Al seu torn, aquest premi es divideix en dues subcategories:

Premis SEMS-2022 per a Ajuntaments de més de 100.000 habitants.
Premis SEMS-2022 per a Ajuntaments de menys de 100.000 habitants.

2. Premis SEMS-2022 per a Organitzacions, Institucions i Empreses: Mobility Actions (o Bones Pràctiques en Mobilitat) registrades al projecte SEM l’any 2021, en què ja s’hagin completat totes les fases i s’hagin desenvolupat majoritàriament el 2021. Aquest premi està destinat a organitzacions socials i empreses, així com a qualsevol Institució Pública diferent d’un ajuntament.

En aquests enllaços es poden descarregar les bases i els formularis de participació:

Les candidatures als Premis s’han d’enviar a la bústia: bzn-sgalsi@miteco.es

Per a qualsevol dubte o consulta sobre el procés d’inscripció o participació als premis, podeu posar-vos en contacte amb la Secretaria Tècnica de la Setmana Europea de la Mobilitat a Espanya a través de: medioambiente@semanaeuropeamovilidad.es           Telèfon de contacte: 91 322 66 39

Publica un comentari