Vidreres renovarà la il·luminació de diversos equipaments esportius municipals per millorar l’eficiència energètica

La zona esportiva de Vidreres comptarà aviat amb diverses millores que fan més agradable la pràctica de l’esport pels usuaris fent un pas endavant cap a l’eficiència energètica.

Aprofitant l’aturada de l’estiu, es canviarà la il·luminació del pavelló i del camp de futbol. En el cas del pavelló també es faran millores en el parquet, i en el cas del camp de futbol properament es canviarà el terreny per una gespa sense cautxú, més respectuosa amb el medi ambient.

Per una banda, al pavelló s’hi renovarà la il·luminació de la pista i es barnissarà i pintarà de nou el parquet.  D’altra banda el camp de futbol també comptarà amb lluminària nova.

Amb la nova lluminària es passa dels 30KW que actualment hi ha instal·lats als 12,4KW. La potència lumínica augmenta en un 75%, complint així amb la normativa UNE 12193. A banda de l’estalvi, que suposa més d’un 70%, també es permet adaptar la intensitat de la lluminària segons convingui.

Les millores en la il·luminació dels equipaments permeten fer un salt qualitatiu cap a una major eficiència energètica. Les actuacions inclouen el canvi de les lluminàries existents per unes noves de tipus LED.

 

 

Més informació

Publica un comentari