Terrasses sostenibles per reduir el soroll i afavorir la convivència

El projecte s’anomena ‘Terrazas de impacto positivo’. Les terrasses estaran elaborades amb materials 100% reciclats i procedents de proveïdors de proximitat, incorporaran elements fonoabsorbents que actuaran com a barreres físiques per al so, repercutint així en el descans dels veïns. El grup Mahou San Miguel ha llançat aquest projecte pilot per a la instal·lació de terrasses que permetin una convivència saludable i segura amb els veïns, i contribueixin a preservar l’estil de vida basat en la trobada social.

 

Materials fonoabsorbents i fotocatalítics

Segons ha informat la companyia, les terrasses estaran elaborades amb materials 100% reciclats i procedents de proveïdors de proximitat, incorporaran elements fonoabsorbents que actuaran com a barreres físiques per al so, repercutint en el descans dels veïns.

Aquests espais seran capaços de generar confort tèrmic a través de mantes calefactores a les taules que permetran una reducció d’emissions de CO2 similar a la que produeixen 37 arbres a l’any. A més, l’ús de recobriments fotocatalítics a les instal·lacions possibilitarà un efecte depurador de l’aire per metre quadrat equivalent al que produeixen els arbres.

Així mateix, el projecte preveu l’ús d’energia renovable per a la il·luminació de les terrasses, a causa de la implantació de para-sols solars amb LEDS de qualitat i alta eficiència que, a més de tenir un benefici mediambiental i de millorar el confort dels consumidors, repercutiran en una reducció de costos per a l’hostaler d’un 50%.

 

Més informació

Font: Ecoavant

Publica un comentari