Prop de mig milió en ajuts a 22 iniciatives de desenvolupament local dels municipis pesquers de la Costa Brava

El departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, mitjançant la direcció general de Política Marítima i Pesca Sostenible, ha aprovat 497.120 euros en ajuts a 22 projectes adreçats al desenvolupament local participatiu dels municipis pesquers duts a terme pels Grups d’Acció Local Pesquer de la Costa Brava (GALP).

Els Grups d’Acció Local Pesquer (GALP) són entitats sorgides del Fons Europeu Marítim i de la Pesca (FEMP) 2014-2020,  encarregats de dinamitzar el territori d’àmbit pesquer implementant millores amb l’aprovació de diferents projectes que s’adeqüen als objectius de les seves estratègies de desenvolupament local, treballen amb un model de gestió de baix a dalt, tot permetent centrar les actuacions i els recursos en les prioritats definides pel territori mateix.

Els 20 projectes aprovats generaran una inversió d’aproximadament 600.000 euros als municipis que integren els Grups d’Acció Local Pesquer de la Costa Brava.

D’aquestes operacions, 4 tindran un impacte en tot el territori d’actuació del Grup d’Acció Local Pesquer de la Costa Brava que generarà una inversió de 147.788€. Els  municipis pesquers que formen aquest grup són: Port de la Selva, Llançà, Cadaqués, Roses, l’Escala, l’Estartit, Palamós, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Blanes i Sant Feliu de Guíxols.

 

 

Més informació

Publica un comentari