Prop d’11.000 persones ja són usuàries del servei porta a porta al Pla de l’Estany

Des d’aquesta setmana ja són 6 els municipis del Pla de l’Estany que tenen el porta a porta com a sistema de recollida de residus. Els veïns i veïnes de Serinyà, Cornellà del Terri, Fontcoberta, Esponellà i Camós ja han de deixar les escombraries a fora de casa, separades per la tipologia de residus i segons marca el calendari. El canvi de sistema de recollida de residus afecta prop de 6.000 persones de la comarca que, sumades a la població de Porqueres, apropa a 11.000 els usuaris del servei porta a porta.

La posada en marxa del porta a porta al Pla de l’Estany ha culminat amb l’inici del sistema a Cornellà del Terri, Fontcoberta i Camós que se sumen als municipis de Serinyà i Esponellà on aquest model ja va entrar en vigor la nit de dilluns. Amb l’adhesió d’aquests cinc municipis i Porqueres, on el porta a porta funciona des del 2018, ja són 6 les poblacions del Pla de l’Estany que han deixat de tenir àrees de contenidors a la via pública. Per la seva banda, a Sant Miquel de Campmajor i a Palol de Revardit també hi haurà un canvi de model, en aquest cas amb la recollida d’escombraries en àrees tancades repartides per tot el municipi.

L’entrada en vigor del porta a porta en aquests cinc municipis de la comarca ha fet que s’hagin retirat del carrer 109 àrees d’aportació i 314 contenidors de rebuig, d’orgànica, de paper/cartró i d’envasos. Així doncs, unes 6.000 persones més, des d’aquesta setmana, tenen el servei porta a porta com a model de recollida de residus, una xifra que amb la suma de Porqueres s’apropa als 11.000 veïns i veïnes del Pla de l’Estany.

 

 

Més informació

Publica un comentari