Primera edició de la XESC OPEN HOUSE

La Xarxa d’Escoles per la Sostenibilitat de Catalunya, XESC, organitza la primera edició de la XESC OPEN HOUSE, un espai d’intercanvi d’experiències entre els centres de les 18 xarxes que formen part de la XESC per tal de poder conèixer de primera mà noves experiències, enriquir-se mútuament, inspirar-se i connectar.

En aquesta primera edició hi ha 48 centres de la XESC que obriran les seves portes per ensenyar alguna experiència interessant del seu centre i que compartiran perquè es pugui replicar a d’altres centres.

La XESC Open House es durà a terme del 17 al 30 d’abril de 2023. Durant aquesta quinzena, qualsevol docent que treballi en un centre educatiu de la XESC es podrà inscriure per visitar totes aquelles experiències que tinguin interès en conèixer. S’ha preparat un catàleg de centres participants on es poden consultar tots els projectes que es compartiran els dies de portes obertes. Es poden fer les cerques per nivell, temàtica o municipi i cal tenir en compte que cada visita és un dia i hora diferents.

Un dels objectius de la XESC és establir mecanismes d’intercanvi que facilitin la col·laboració entre xarxes. Aquest projecte dona resposta a aquesta inquietud creant espais d’intercanvi que afavoreixen la participació i la comunicació de la comunitat educativa. Aquestes portes obertes també facilitaran el contacte personal entre les persones que impulsen els projectes d’educació per a la sostenibilitat als centres, esdevenint una oportunitat única per compartir experiències i intercanviar opinions i inquietuds.

 

Més informació i inscripcions

Publica un comentari