Nota Legal

Línia blava separador cilma sostenibilitat

Aquest lloc web i el domini són propietat del Consell d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les Comarques de Girona (CILMA) amb domicili a la carretera Pujada Sant Martí, 4-5 – 17004 Girona, NIF P-1700031-F, tel. + 34 972 426 105 i correu electrònic cilma@cilma.cat.

 

Existeixen drets de propietat intel·lectual sobre textos, imatges, sons, bases de dades i altres creacions accessibles per mitjà d’aquest lloc, drets que pertanyen a CILMA o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. CILMA presenta aquests continguts en el seu lloc amb finalitats d’informació. De forma general queda prohibida la seva utilització amb finalitats comercials així com la seva transformació o alteració.

 

El logotip i altres dissenys que configuren la imatge corporativa de CILMA, poden ser utilitzats únicament per a identificar activitats o iniciatives a les quals CILMA dóna suport.

L’usuari del lloc web es compromet a utilitzar aquest servei sense incórrer en activitats que puguin ser considerades il·lícites o il·legals o que perjudiquin els drets i interessos de CILMA o de tercers. CILMA no serà responsable del mal ús que en poguessin fer els usuaris.

 

CILMA entén que en el moment d’omplir els formularis de recollida de dades que puguin figurar en el seu lloc web, l’usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i de les finalitats del tractament que se’n derivarà. De forma general l’usuari autoritza amb aquest acte a CILMA a tractar les dades per a les finalitats expressades en cada cas i, per tant, l’autoritza a incorporar aquestes dades als seus fitxers o tractaments d’acord amb el que s’estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).

 

L’usuari del web que facilita dades de caràcter personal a CILMA podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d’acord amb el que estableix la LOPD, tot adreçant-se de qualsevol forma o per qualsevol mitjà a CILMA.

 

CILMA informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) en alguns processos interns de funcionament. Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l’usuari a l’efecte de fer més còmode i ràpida la comunicació que s’estableix entre ell i el lloc web de CILMA. La vigència d’aquestes galetes serà l’estrictament necessària per a la prestació dels serveis que s’ofereixen des del lloc web. En cap cas s’utilitzen galetes per a l’adquisició de dades personals identificatives de l’usuari. L’usuari té la possibilitat de configurar els seus navegadors d’Internet per a obtenir un millor coneixement i control de les galetes. Pot ser advertit prèviament a la seva instal·lació i impedir-la si és la seva voluntat.

 

CILMA adopta les mesures i els procediments necessaris per garantir la seguretat de les comunicacions i les transaccions que es produeixin mitjançant el web, segons l’estat de la tecnologia i d’acord amb la tipologia de les transaccions i serveis que es posen a disposició dels usuaris.

 

CILMA no garanteix la disponibilitat i continuïtat permanent del funcionament del web i dels seus serveis. Quan sigui raonablement possible advertirà prèviament de les interrupcions en el funcionament del web i dels serveis.

 

CILMA es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web, així com també l’oferta de serveis i les condicions que es requereixen per utilitzar-lo.

 

CILMA no serà responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a CILMA (framing).

 

L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’estat espanyol i de Catalunya, essent els jutjats de Girona els únics competents. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquesta clàusula amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.