Lloret i Torroella reben el guardó Bandera Verda d’Ecovidrio pels resultats de recollida selectiva de vidre durant la campanya estival

El passat 2 de novembre, el primer tinent d’alcalde de Lloret de Mar, Albert Robert, va recollir el guardó al lliurament de les Banderes Verdes, en l’acte celebrat a Madrid, que va estar presidit per l’Excm. Sr. Hugo Morán, Secretari d’Estat de Medi Ambient, qui lliurarà els guardons als vuit edils vencedors de tot l’Estat.

Durant els 3 mesos d’estiu que s’ha realitzat la campanya -1 de juny al 31 d’agost-, Lloret ha recollit un total de 354.760 kg de vidre, el que suposa un increment del 65% respecte al mateix període del 2021.

Actualment Lloret de Mar compta amb gairebé 470 establiments d’hostaleria adherits al servei de recollida de porta a porta de la fracció de vidre, entre hotels, càmpings, restaurants, bars, discoteques, guinguetes de platja i d’altres grans generadors.

L’any 2021 els establiments i la ciutadania de Lloret de Mar van reciclar fins a 916 tones de residus d’envasos de vidre, 230 tones més que l’any anterior quan s’havien obtingut uns valors molt inferiors als habituals degut a la repercussió de la COVID-19 en el sector turístic. Enguany es preveu assolir una quantitat similar al 2018 i 2019, atès que amb el recollit fins al mes d’octubre, ja es supera el valor del total del 2021.

 

Font: Sostenible.cat

Publica un comentari