L’institut Salvador Espriu de Salt participa en el taller “Tu tens l’energia” que ofereix el CILMA

Amb motiu de la celebració de la Setmana de l’Energia, el CILMA, a través dels educadors ambientals de La Cooperativa la Copa, ha portat a terme l’activitat de dinamització Tu tens l’Energia amb els alumnes de segon d’ESO de l’institut Salvador Espriu de Salt. Es tracta d’un recurs pedagògic que té com a objectiu fer conèixer els tipus d’energia que ens envolten i que utilitzem en el nostre dia a dia, així com les principals fonts d’on provenen, i paral·lelament reflexionar sobre el consum energètic i què hi podem fer nosaltres. En aquest cas, una part de l’activitat pretenia veure com funciona la instal·lació solar fotovoltaica d’aquest equipament educatiu.

A classe s’han introduït els conceptes d’energia renovable i energia no renovable i s’ha fet especial èmfasi en el coneixement d’una instal·lació de plaques solars fotovoltaiques. Els alumnes van escoltar les explicacions del tècnic ambiental sobre el convertidor que hi ha a la primera planta de l’institut, i que transforma l’energia de les dues plaques solars que té l’Espriu, les quals una part de l’alumnat després van visitar.

“Tu tens l’energia” forma part del catàleg de recursos pedagògics que ofereix en préstec el CILMA. Concretament aquest és gratuït i s’adreça als alumnes de cicle mitjà i superior de primària i als alumnes de secundària.

Publica un comentari