L’Ajuntament de Roses ofereix olivars i horts municipals per a l’autoconsum

L’Ajuntament de Roses posa a disposició dels veïns i veïnes del municipi vuit olivars i quatre horts urbans de titularitat municipal per al seu conreu agrícola destinat a l’autoconsum. La concessió és per un període de 4 anys. Les persones interessades en rebre l’autorització per a la recollida d’olives poden presentar les seves sol·licituds fins al proper 11 de gener, mentre que en el cas d’horts urbans es poden presentar fins al 25 de gener.

251 oliveres repartides en lots

Els olivars municipals tenen les següents ubicacions i superfícies:

  • 21 oliveres. Camí del Cementiri. Superfície 1.454,95 m2.
  • 38 oliveres. Ctra. De les Arenes. Superfície 7.228,50 m2.
  • 22 oliveres. Gran Via Pau Casals. Superfície 1.830 m2.
  • 50 oliveres. Carrer Solsonès. Superfície 6.742 m2.
  • 60 oliveres. Carrer Solsonès. Superfície 3.775,33 m2
  • 60 oliveres. Ctra. De Roses a Cadaqués. Superfície 4.786,70 m2.

 

La finalitat de les autoritzacions és de caràcter social i ambiental, i en cap cas comercial. Per optar-hi, cal ser major d’edat i estar empadronat/ada a Roses amb una antiguitat mínima de 5 anys consecutius. Les bases amb la resta de requisits i documentació a presentar estan disponibles en aquest enllaç.

 

Conreu d’horts per a l’autoconsum

Els horts objecte d’aquesta convocatòria són quatre i es troben situats entre el carrer Canigó i el carrer Comapedrosa, a l’oest de la Ciutadella de Roses, i tenen una superfície de 221, 195, 246 i 513 m2. Els requisits per optar a la concessió d’ús d’aquests terrenys amb finalitats agrícoles i d’autoconsum, són ser major d’edat, estar empadronat a Roses amb una antiguitat mínima de 5 anys consecutius, no ser propietari o explotar cap altre hort i estar al corrent de pagament dels tributs municipals.

 

Les sol·licituds es poden presentar fins al proper 25 de gener. Podeu consultar les bases de la convocatòria i documentació a presentar en aquest enllaç

 

Més informació

Publica un comentari