El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa inaugura un nou punt de documentació a Can Trona, a la Vall d’en Bas

El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa va inaugurar el passat 10 de novembre un nou punt de documentació. El punt s’ha situat al Centre de Natura i Cultura Can Trona, un dels equipaments que més biblioteques mòbils sol·licita durant l’any al Parc Natural per acompanyar les seves activitats i exposicions. Per això s’ha cregut oportú deixar-los en dipòsit una mostra del fons documental del Parc Natural i instal·lar-hi un nou punt de documentació.

La iniciativa acull uns 200 documents, que s’aniran ampliant, sobre vulcanisme, flora, fauna, aigua, agricultura i ramaderia, arquitectura i llegendes, entre altres temàtiques.

El nou punt de documentació s’integra dins la xarxa de punts que el Centre de Documentació del Parc Natural té en l’àmbit de la Garrotxa i s’utilitzarà, sobretot, en activitats educatives i projectes de cultura i natura.

Amb aquest, el Parc Natural ja disposa de dos grans punts de documentació. L’altre es situa a l’Espai Cràter d’Olot i compta amb un fons de més de 300 documents. Així mateix, també hi ha 12 petits punts de documentació amb informació sobre el Parc en establiments turístics compromesos amb el medi ambient, i que tenen la Carta Europea de Turisme Sostenible.

Publica un comentari