Convocatòria oberta: Programa d’ajudes per a les actuacions d’autoconsum, emmagatzematge i usos tèrmics d’energies renovables a Catalunya

Oberta la convocatòria de l’any 2021 per a la concessió d’ajuts del Programa per a actuacions per a l’execució de diversos programes d’incentius lligats a l’autoconsum i a l’emmagatzematge, amb fonts d’energia renovable, i a la implantació de sistemes tèrmics renovables en el sector residencial en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència (ref. BDNS 599248).

El termini de presentació de les sol·licituds es computa des de l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució al DOGC, a les 9 hores, i finalitza quan s’esgoti el pressupost disponible o, com a màxim, el 31 de desembre de 2023, sense haver-se cursat sol·licituds suficients per esgotar el pressupost disponible.

 

Més informació al DOGC.

1 Comentari
  • Felip Ferrer
    Publicat a les 20:05h, 16 gener Respon

    Som un grup de veïns de Vilobí, hem demanat ajuda a l’ Ajuntament per aquest tema, ens volem constituïr com a Comunitat, pero de moment no ens ha donat resposta a aquest tema, Com ho podem fer si no tenim ajuda de l’ Ajuntament?, a qui podem dirigirnos?

Publica un comentari