Adeu contenidors, benvingut porta a porta a Santa Coloma de Farners

A Santa Coloma ho han celebrat d’una manera festiva, amb una rua pel centre, a ritme de batucada, i amb una xocolatada per a tothom. El porta a porta es comença a fer al nucli urbà aquest dimecres, 16 de novembre.

La festa va començar aquest dilluns al Firal, va continuar per la Rambla i va acabar de fosc a la plaça Farners, amb tres contenidors tunejats, de paper, vidre i envasos, que, simbòlicament, anaven de camí cap al magatzem. La cercavila va acabar amb activitats i jocs per a petits i grans relacionats amb el medi ambient. Un grup d’animació, amb batucada i xocolatada inclosa, a la festa de comiat dels contenidors (Consell Comarcal de la Selva). Tot això amb el lema “Adeu als contenidors per sempre“. Una iniciativa de l ‘Ajuntament de Santa Coloma de Farners, el Consell Comarcal de la Selva i l’empresa pública Nora SA, concessionària del servei.

A Santa Coloma han fet una campanya informativa sobre el nou sistema porta a porta (Ajuntament de Santa Coloma de Farners).

A Santa Coloma de Farners, el volum de recollida selectiva és del 53,6% i s’espera que amb la implantació del porta a porta s’arribi a superar el 80%. És el desè municipi de la comarca que ho implanta, segons explica el conseller de l’Àrea de Residus del Consell Comarcal, Quim Vivas. “Santa Coloma no és un municipi qualsevol. Capital de comarca, i amb més de 13.000 habitants. És un repte que estem segurs que sortirà d’allò més bé.

 

Més informació

 

Font: Sostenible.cat

Publica un comentari