Vídeos sobre la normativa de prevenció d’incendis forestals en zones habitades i consells d’autoprotecció

El CILMA, amb el suport de la Diputació de Girona i de la Generalitat de Catalunya, posa a disposició dels ens locals dos vídeos informatius: l’un, sobre la normativa de prevenció d’incendis en nuclis de població , urbanitzacions, instal·lacions i edificacions aïllades, i l’altre, sobre consells dirigits a la ciutadania per autoprotegir-se en cas d’incendi forestal.

Atès l’abandonament de les zones rurals, i en el context de canvi climàtic actual, el risc d’incendi incrementa com a conseqüència de les onades de calor i de les sequeres, cada cop més severes. És per aquest motiu que la conscienciació, la sensibilització i l’autoprotecció ciutadana són prioritàries.

Us recomanem que pengeu aquests vídeos en els webs municipals amb el bàner que hem preparat en quatre formats diferents. També us recomanem que difongueu periòdicament, per mitjà dels canals de comunicació de què disposeu, la informació que contenen.

Trobareu cada vídeo en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) per facilitar que la informació arribi als estrangers que resideixen a la demarcació de Girona.

Vídeo Consells (Català)Vídeo Consells (Castellà)Vídeo Consells (Anglès)Vídeo Consells (Francès)

Vídeo Normes (Català)Vídeo Normes (Castellà)Vídeo Normes (Anglès)Vídeo Normes (Francès)

També hi podeu accedir a traves del canal Youtube de la Diputació de Gir0na

Publica un comentari