Taller de redacció d’accions per mitigar el canvi climàtic a les comarques gironines

En motiu del nou compromís del Pacte dels Alcaldes pel Clima i l’Energia, la Diputació de Girona ha obtingut una guia amb noves accions per mitigar el canvi climàtic i donar suport per assolir el nou objectiu.

Per adaptar les accions de cadascuna de les temàtiques a casos concrets i resoldre dubtes, s’ha previst realitzar el proper 17 d’octubre un taller dirigit a representants electes, tècnics dels ens locals, tècnics d’empreses i consultors ambientals.

Les accions seran sobre les següents temàtiques:
•Xarxes elèctriques intel·ligents
•Impuls de les energies renovables
•Pobresa energètica
•Finançament i models de negoci

Aquest taller pot ser molt interessant per als municipis que vulguin formalitzar el nou compromís i per tant necessitin passar el seu PAES (20/20) al PAESC (40/30). També pels ens locals que vulguin fer un informe de seguiment de l’estat d’execució del PAES i per tant vulguin incorporar noves accions. També per aquells municipis que ja disposen d’un pla d’adaptació i vulguin formalitzar un PAESC (mitigació+adaptació).

Es pot accedir al Programa del taller i al document Guia d’accions per mitigar el canvi climàtic a les comarques gironines.

Cada persona pot formalitzar la seva inscripció, abans del 15 d’octubre, a l’enllaç que es troba en el programa. En el procés d’inscripció s’han d’escollir tres dels quatre tallers que es realitzaran a cada sessió.

Publica un comentari