Setmana de l’Energia 2018

Del 4 al 8 de juny es celebra la Setmana de l’Energia 2018, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica.

Durant els mesos de maig, juny i juliol es realitzaran diferents activitats arreu del territori adreçades a la ciutadania per fer arribar el missatge de la campanya.

Més informació: Setmana de l’Energia 2018


Les entitats organitzadores ofereixen un Catàleg de recursos de suport els ens locals d’arreu de Catalunya.

 Procediment d’adhesió i sol·licitud els recursos de suport:

 1. Adherir-se i manifestar compromís amb la Setmana de l’Energia Sostenible 2018 (enviar mail a cilma@www.iglesiesweb.com), segons  Model adhesió a la Setmana de l’Energia 2018. L’adhesió a la Setmana no implica la petició de recursos, sinó el compromís de l’ens local adherit d’organitzar un o diverses accions en el marc de la campanya o incloure accions ja previstes dins aquest paraigues. S’anima a tots els ens locals adherits al Pacte d’Alcaldes a adherir-se a la Setmana de l’Energia 2018 com a resposta als compromisos adquirits.

2. En cas que l’ens local necessiti recursos de suport per fer front als compromisos,  podeu veure el Catàleg de recursos per als ens locals.

3. En base al Catàleg, cada ens local pot sol·licitar els recursos omplint i enviant un formulari de peticions de suport  . Podeu enviar el formulari fins el 9 d’abril del 2017. S’atendran les peticions per estricte ordre d’arribada.

4. Donar d’alta les activitats pròpies i cedides que s’organitzaran a l’Agenda d’activitats de la Setmana de l’Energia de l’ICAEN

Publica un comentari