Revetlles amb precaució 2011

Consells de protecció civil per a les revetlles i les festes populars i tradicionals de Catalunya.A Catalunya, l’estiu arriba envoltat de festes populars i celebracions ancestrals, i les revetlles són de les que tenen més implantació. Aquestes festes són per gaudir del temps i passar-s’ho bé, i per això cal celebrar-les prenent un seguit de precaucions.

Tots volem que es facin les revetlles i que acabin sense accidents, per això cal prendre consciència dels riscos que comporten l’ús del foc i de la pirotècnia.

Les administracions, les associacions municipals i els majoristes de focs d’artifici s’uneixen per difondre un missatge de precaució dirigit a tota la població.

Els materials elaborats enguany volen emfatitzar els missatges principals, que es centren en la manipulació correcta de la pirotècnia i, sobretot, en la supervisió que han de fer els adults sobre els menors.

L’adreça electrònica que permet consultar aquesta documentació és
http://www.gencat.cat/revetlles. En aquesta pàgina també trobareu els productes de la campanya d’enguany que descriuen els consells d’autoprotecció per a la ciutadania.

Font: Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya

Publica un comentari