Procés participatiu per a la redacció dels PAESC a comarques gironines

«Carregueu-vos d’energia i decidiu el futur del vostre territori» així s’anomena el procés participatiu per als PAESC a comarques gironines

Per cada Unitat del Paisatge de comarques gironines, es realitzarà un taller participatiu virtual obert a la ciutadania. En aquests tallers es presentaran i debatran les accions supramunicipals clau incloses en els Plans d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC), i es farà un recull de propostes de la ciutadania. Mitjançant el portal Decidim, es pot accedir al calendari i als enllaços d’inscripció per cada unitat de paisatge. També a través d’aquest portal els diferents actors i la ciutadania, tindran un mes, després de cada taller virtual, per proposar accions a nivell municipal i supramunicipal:

https://paesc-decidim.ddgi.cat/

Cal registrar-se per participar. En el següent vídeo s’explica com fer-ho i com funciona el portal. També teniu disponible la presentació de l’empresa de participació.

Per altra banda, hem elaborat un pla de comunicació per incentivar la participació ciutadana en els processos. Per convocar els actors a participar a les sessions, els municipis disposeu d’una infografia per cada sessió participativa que heu de posar en coneixement a la ciutadania pels canals interns de comunicació que tingueu (panells informatius, telegram, whatsapp, instagram, etc) També teniu disponible un bàner que podeu compartir i penjar a les vostres pàgines webs per donar accés la portal de participació.

Publica un comentari