LIFE Platform Meeting on Climate Action in Urban Areas

El propòsit de la trobada és reunir beneficiaris de projectes LIFE, administracions i altres stakeholders d’arreu d’Europa per discutir accions específiques per avançar en l’adaptació i la mitigació del canvi climàtic en àrees urbanes.

La trobada està estructurada de manera que permetrà als participants adquirir un bon coneixement del paper de l’acció climàtica a les àrees urbanes en el context Europeu i internacional. Sessions de treball dedicades a casos d’estudi concrets permetran la presentació i intercanvi de bones pràctiques en sectors específics, a més de les sessions plenàries, on es discutiran polítiques globals i mecanismes de suport i coordinació.

La trobada està organitzada per la Diputació de Barcelona, beneficiari coordinador del projecte LIFE Clinomics. Està organitzada juntament amb EASME (Agència executiva per a petita i mitjana empresa) i la Direcció General per l’Acció Climàtica (DG CLIMA) de la Comissió Europea. NEEMO és l’empresa externa de seguiment dels projectes LIFE i dona suport logístic per l’organització d’aquest esdeveniment.

 

 

Publica un comentari