Jornada per commemorar el Dia Mundial de l’Eficiència Energètica

Al llarg de la jornada s’ha presentat des de la metodologia per elaborar informes de seguiment dels plans d’acció per a l’energia sostenible (PAES) fins a la contractació d’energia verda per part de l’Administració pública, passant per la qüestió de l’autoconsum en edificis municipals. També s’hi han tractat casos pràctics de millora de l’eficiència energètica a municipis com ara Caldes de Malavella, Riells i Viabrea, Sant Feliu de Guíxols i Ventalló.

Programa de la Jornada del Dia Mundial de l’Eficiència Energètica_Girona_02_03_2016

Presentació de la metodologia per elaborar informes de seguiment de plans d’acció per a l’energia sostenible (PAES). Xènia Illas, consultora ambiental.

Certificació energètica d’edificis municipals. Ainhoa Mata, Institut Català d’Energia (ICAEN).

Autoconsum en edificis públics. Francesc Ribera, Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya (CEEC) i Daniel Pérez, HOLTROP.

Contractació d’energia verda per part de l’Administració pública. Inés Balaguer, Ajuntament de Sant Celoni.

Contractació d’energia verda per part de l’Administració pública. Erola Sambola, Som Energia.

Primers resultats del programa Beenergi i noves activitats. Anna Camp i Remei Aldrich, Diputació de Girona.

Cas pràctic: millora de l’enllumenat públic a Sant Feliu de Guíxols a través d’un contracte amb ESE. Sílvia Mas, Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Cas pràctic: licitació i posada en marxa d’una instal•lació tèrmica de biomassa forestal a Caldes de Malavella mitjançant una empresa de serveis energètics. Miquel Grau, Ajuntament de Caldes de Malavella.

Cas pràctic: millora de l’eficiència energètica de l’enllumenat públic a Riells i Viabrea. Josep Barberillo, GESA.

Cas pràctic: millora de l’eficiència energètica de l’enllumenat públic a Ventalló. Eduard Batllori, Diputació de Girona.

Més informació: Diputació de Girona

Notícia de la jornada a Televisió de Girona

Publica un comentari