Jornada: “Decreixement: una realitat emergent”

Els objectius de la jornada són per una banda registrar algunes de les experiències a les comarques gironines; i per l’altre reflexionar i debatre entorn a:

–  es poden establir uns criteris per definir una iniciativa decreixentista i/o d’economia alternativa?;

– com podem augmentar la participació ciutadana i institucional, en particular en l’àmbit universitari, en les diferents experiències existents?,  i 

– en quins àmbits sectorials i entorns geogràfics hi ha una absència de propostes decreixentistes i d’economia alternativa?

PROGRAMA

15:45h: Recepció i Benvinguda

16.00h -17.30h: 3 Ponències de 20′: Antonio Turiel – Promotor del Manifest “Darrera Crida”; Neus Casajoana – Coautora del Llibre “Hacia un nuevo modelo económico social, sostenible y estacionario”; Núria Massegú – SETEM-Girona i XES presentació del projecte “pam a pam”. Discussió: amb el públic.  

17.30-17.45h: Pausa-cafè

17.45-19:15h: Taller d’experiències de decreixement.

Dinàmica: cada representant d’una experiència la presentarà a partir d’un formulari breu que els haurem enviat prèviament. Mentrestant anirem ubicant en un mapa cadascuna de les iniciatives. En finalitzar la ronda de presentacions iniciarem un debat amb 3 punts: 1) Es poden establir uns criteris per definir una iniciativa decreixentista?; 2) Com podem augmentar la participació ciutadana i institucional, en particular en l’àmbit universitari, en les diferents experiències existents? 3) En quins àmbits sectorials i entorns geogràfics hi ha una absència de propostes decreixentistes?

19.15-19.30h: Pausa

19:30-19.45h: Entrega Premis dels Concursos de Receptes i d’Instagram de la campanya “La Manduca No Caduca”

19.45h-21.15h Passi del documental “Taste the Waste” i cloenda.

looking for golf swing wearables for
Isabel Marant SneakerExperienced rehabbers and private money lender coaching
What Your Handbags Say About You
woolrich jacken published in 2011

What Your Handbags Say About You
woolrich woolen mills published in 2011