Inici de la votació en línia dels premis ENERINVEST

Fins el dia 31 d’octubre, es pot votar en línia a les candidatures finalistes dels Premis ENERINVEST, pel qual han optat representants de la promoció de projectes i de l’entorn financer, públics i privats, amb iniciatives innovadores en finançament d’energies renovables.

El consorci de ENERINVEST ha realitzat una revisió de les candidatures presentades per a garantir el compliment dels criteris d’elegibilitat establerts en les Bases dels Premis.

Un cop valorades les condicions de participació, un total de 8 candidatures han passat a la llista definitiva de finalistes:

 • Sevilla Futura, de l’Agència Andalusa de l’Energia.
 • Power to the people – Viure de l’aire del cel, promogut per EolPop.
 • Planta de generació elèctrica amb Biomassa de 50 MW, Greenalia.
 • Projecte per a la rehabilitació energètica del barri Grup FASA amb energies renovables a Valladolid, de Veolia.
 • Crowdlending d’impacte positiu, d’ECrowd!
 • Equity crowdfunding per finançar autoconsum fotovoltaic amb fórmula ESE, de Fundeen.
 • Serveis Energètics com a font de finançament, de l’Agència Andalusa de l’Energia.
 • El Fons Europeu d’Eficiència Energètica – European Energy Efficiency Fund, presentat per EEEF.

Com votar?

Si està registrat en ENERINVEST, entreu i emeti el seu vot en línia a https://www.enerinvest.es/premios/votaciones. Si encara no està registrat, registri´s ara a https://www.enerinvest.es/registro/ per emetre el seu vot.

A continuació trobareu les candidatures finalistes per a cadascuna de les tres categories.

Pot votar en una, dues o tres categories, assignant fins a un màxim de cinc estrelles per candidatura.

El vot en línia es complementarà amb el d’un Jurat extern multidisciplinari, tal com es descriu a la Bases dels premis.

Lliurament dels premis

La cerimònia de lliurament dels Premis ENERINVEST es durà a terme el 21 de novembre de 2018 a Madrid, en un acte públic durant el Esdeveniment Col·lectiu Nacional “Tendències en Finançament de Projectes d’Energia Sostenible”, organitzat per la Plataforma.

Els guardonats amb els Premis ENERINVEST recolliran els Diplomes i Trofeus de reconeixement dels seus Candidatures i tindran l’opció de presentar els projectes al públic assistent.

Sobre els premis ENERINVEST

Els Premis ENERINVEST persegueixen un triple objectiu:

 • Reconèixer i incentivar la recerca d’alternatives financeres i models de negoci que hagin fet possible executar inversions en energies renovables i eficiència energètica, tant des del sector públic com des de les empreses.
 • Premiar i ajudar a identificar les entitats bancàries i de finançament que han optat per oferir nous esquemes de finançament i ampliar els seus serveis de suport econòmic i d’assessorament als emprenedors en projectes d’energia sostenible, adaptant-se així a les necessitats especials d’aquests sectors.
 • Informar i orientar els potencials inversors i promotors en energia sostenible, mostrant casos d’èxit que puguin ser replicats i millorats en els propers anys, per aconseguir així importants objectius globals d’estalvi en el consum energètic i de reducció d’emissions de CO2 a Espanya.

Publica un comentari