Festa de la mobilitat sostenible de Llagostera

L’ajuntament de Llagostera ha organitzat pel diumenge dia 25 de setembre diferents activitats de la Setmana europea de la mobilitat sostenible i segura 2016, amb el lema “Mobilitat intel·ligent. Economia potent.”.

Amb la col·laboració del Grup Excursionista Bell Matí s’organitza una CAMINADA que surt a les 8:15h del polivalent fent una ruta per camins de Sant Llorenç.

Amb la col·laboració del Casal Parroquial Llagosterenc s’organitza una PEDALADA que surt a les 8:30h del polivalent fent una ruta per Cantallops i Pocafarina.

Les rutes són aproximadament de 1,5 hores, aptes per a totes les edats. A la caminada poden venir cotxets, sempre que les rodes estiguin preparades per anar per camins. En la pedalada l’edat dels nens dependrà del costum que tinguin a pedalar. Cal anar ben equipat, amb una bici en condicions i portar casc.

En finalitzar, hi haurà un esmorzar gratuït per tots els participants davant del polivalent.  Inscripcions: 972831707 – mediambient@llagostera.cat

De 10 a 13h hi hauran activitats gratuïtes davant del polivalent, obertes a tothom: els JOCS de mides gegants de Diverfesta, els TALLERS d’Actiescola i un punt informatiu sobre CONDUCCIÓ EFICIENT i vehicles elèctrics de l’Institut Català d’Energia, cedit per l’ATM de Girona.

Cartell Festa de la mobilitat


Més informació sobre les activitats organitzades per als municipis adherits a la Setmana


 

Publica un comentari