Sessió en línia sobre la sobre-freqüentació de gorgs i altres espais aquàtics

La Diputació de Girona va obtindré l’abril de 2018 un estudi sobre la sobre-freqüentació de gorgs i altres espais aquàtics a les comarques gironinesEl motiu de l’estudi ha sigut que una creixent massificació de gorgs i altres espais aquàtics que causa un notable impacte de les condicions ecològiques i pot produir conflictes amb la gent del territori. És així com aquest estudi diagnostica aquests espais i els hi atorga un grau de vulnerabilitat orientatiu, així com estableix mesures de gestió i propostes de millora.

Per això hi ha prevista una sessió en línia el dimecres 30 de setembre a les 13 h on s’explicarà l’estudi i l’experiència de la gestió dels gorgs a les Planes d’Hostoles.

Ens acompanyarà Anna Barnadas, diputada de medi ambient, Maria Guirado, tècnica de patrimoni natural de la Diputació i Marc Vilahur de la Fundació Emys, la qual s’encarrega de la gestió d’aquests espais a Les Planes d’Hostoles. Al final de la sessió aproximadament a les 14h es podran plantejar qüestions i/o fer aportacions.

Els destinataris de la sessió són càrrecs electes i tècnics dels municipis i comarques amb gorgs i altres espais aquàtics​.
​La inscripció caldria fer-la, abans del 28 de setembre, mitjançant el següent enllaç.

Date

30|09|20
Expired!

Time

13:00 - 14:30

Organizer

Diputació de Girona

Other Organizers

CILMA

Publica un comentari