Sessió en línia – Ajuts incentivadors de la mobilitat eficient i sostenible 2020

Des de l’ICAEN organitzen aquesta sessió en línia, que emetran des del canal de Youtube energiacat, i explicaran les novetats del programa MOVES II i resoldran els dubtes que tingueu sobre els ajuts.

El programa MOVES II per al 2020, elaborat amb la participació de les comunitats autònomes i el sector, té una dotació de 100 M€ dels quals 16 M€ són d’aplicació a Catalunya.

El MOVES II finançarà amb ajudes directes la compra de vehicles elèctrics o híbrids endollables, la instal·lació d’infraestructura de recàrrega i de sistemes de préstecs de bicicletes elèctriques, i la implantació de plans de transport als centres de treball.

Com a novetat respecte a la primera edició del programa d’ajuts, enguany s’incorpora la possibilitat de que els ajuntaments utilitzin les ajudes per a realitzar adaptacions ràpides que els permetin respondre a les necessitats de mobilitat que han sorgit com a conseqüència de la crisi sanitària de la COVID-19, com ara la conversió de carrils convencionals en carrils bici o la creació d’espais reservats per a vianants.

La sessió és oberta a tothom, però us agrairem que si teniu previst assistir-hi ompliu i envieu aquest formulari d’inscripció. Si doneu el vostre consentiment en el formulari, us farem arribar informació rellevant relacionada amb el programa MOVES i amb iniciatives que l’Institut Català d’Energia dugui a terme en l’àmbit de la transició energètica.

Més informació ICAEN

 

Date

06|07|20
Expired!
Category

Organizer

ICAEN

Publica un comentari