Sessió de retorn del procés participatiu de l’ESCACC30

ATENCIÓ: Places exhaurides! Si no t’hi has pogut inscriure, segueix la presentació dels resultats en directe: https://youtu.be/Qj2sl2suUmQ

 

Per tal d’elaborar la nova Estratègia Catalana d’Adaptació al Canvi Climàtic 2021-2030, l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic (OCCC), amb el suport de la Direcció General de Participació Ciutadana i Processos Electorals (DGPCPE), va endegar a les acaballes del 2020 un procés participatiu per a poder incorporar una major diversitat d’actors en l’elaboració de l’ESCACC30 que permetés informar la ciutadania sobre els impactes del canvi climàtic i la vulnerabilitat dels territoris, dels ecosistemes i dels sectors socioeconòmics i, per tant, de la necessitat de mesures d’adaptació als impactes del canvi climàtic.

El procés participatiu arrencà amb una fase informativa inicial i una fase deliberativa posterior, que girà entorn tres eixos de de debat:

  • Eix 1: Aigua, aliments i boscos
  • Eix 2: Infraestructures
  • Eix 3: Agenda urbana i Agenda rural

A més a més, fou habilitat un espai per a fer propostes dins el Participa.gencat.cat, un qüestionari en línia i mecanismes per a sessions autogestionades.

En aquesta jornada del 29 de març, l’Oficina retrà comptes dels principals resultats del procés participatiu (número d’aportacions realitzades i integrades a l’ESCACC30, criteris d’exclusió de les aportacions no integrades), nombre de participants, objectius prioritaris, procedència comarcal, etc. Alhora, s’informarà de la tramitació pendent fins a l’aprovació de l’ESCACC30 per part del Govern de la Generalitat.

 

Programa

Inscripcions (fins el 24 de març)

Date

29|03|22
Expired!

Time

16:30 - 18:00

Location

On Line

Publica un comentari