Seminari sobre fons europeus: Eines i oportunitats de finançament per als ens locals – 3a edició

El DIPLOCAT i les dues entitats municipalistes, l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), amb la col·laboració del Departament d’Acció Exterior i Govern Obert, ofereixen un seminari telemàtic específic per al món local centrat en les oportunitats de finançament europeu que hi ha per als ens locals.
El seminari comptarà com a professors amb funcionaris de la Comissió Europea, professors d’Universitat, tècnics de la Generalitat de Catalunya que gestionen directament els fons europeus, tècnics de la delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Brussel·les i tècnics d’ajuntaments que han obtingut finançament de fons europeus.

 

Dirigit a càrrecs polítics i tècnics del món local especialment relacionats en desenvolupament local i promoció econòmica, i també a tècnics i responsables de les entitats membres de DIPLOCAT.

 

Dates: del 28 de setembre de 2022 a febrer de 2023

Horari: de 16 a 19 h.

Tipus de sessions: Una  sessió setmanal virtual, en dimecres i un màxim de 3 sessions pràctiques presencials (pot variar en funció de les recomanacions sanitàries)

Lloc de realització: Aula virtual plataforma Zoom ACM-FAAEE

Avaluació:  Obtenció d’un certificat d’aprofitament, un cop superat amb èxit un qüestionari que es realitzarà en finalitzar el seminari. Únicament podran optar al certificat d’aprofitament els inscrits amb un mínim del 80% d’assistència.

 

PROGRAMA

 

  • El termini d’inscripció finalitza el dia 20 de setembre de 2022 a les 15h.
  • La inscripció és gratuïta i el nombre de places és limitat.
  • Per a la selecció de les inscripcions, es tindrà en compte:
    – La cobertura territorial (s’afavorirà la participació del màxim nombre possible d’ajuntaments)
    – L’adequació al perfil del destinatari de l’acció formativa
    – L’ordre de recepció de les sol·licituds

 

INSCRIPCIONS

Date

28|09|22
Expired!

Time

16:00 - 19:00
Category

Organizer

Diplocat

Publica un comentari