Presentació RehabGi

Presentació del document RehabGi, de propostes de rehabilitació energètica en 5 municipis de la comarca.

Hem complementat aquesta sessió amb una presentació de l’àrea d’Habitatge de la Diputació de Girona, que explicarà les seves convocatòries d’ajuts per a la redacció de projectes de rehabilitació, i amb una presentació de l’àrea d’Habitatge del Consell Comarcal, que explicarà el programa 1 de la convocatòria d’ajuts europeus per la rehabilitació energètica d’habitatges del Departament d’Habitatge de la Generalitat de Catalunya, sobre ajuts de rehabilitació a nivell de barri.
Presentaran i clouran la sessió en Lluis Amat i Batalla, diputat de Medi Ambient de la Diputació de Girona, i en Marc Calvet i Martí, conseller de Medi Ambient del Consell Comarcal del Baix Empordà.
Creiem que aquesta sinèrgia entre accions de diferents administracions pot permetre als municipis preparar projectes i concórrer a aquestes convocatòries i, per tant, optar a rebre aquests ajuts tan importants per adequar i millorar el sector residencial.
Per inscriure-us feu-nos arribar un correu a l’adreça energia@baixemporda.cat i el dia abans us enviarem l’enllaç de connexió.

Date

30|11|22
Expired!

Time

10:00 - 11:00

Location

en línia

Organizer

Diputació de Girona

Publica un comentari