Presentació de la “Guia per a la gestió del verd urbà”

La necessitat de millorar les ciutats i els entorns urbans ha generat en els darrers anys moltes experiències i una gran diversitat d’opinions pel que fa a la gestió del verd urbà.

Sovint, davant d’un ampli ventall d’opcions, de les particularitats de cada lloc i de la cerca de l’equilibri entre els recursos disponibles i el tipus de jardineria, la presa de decisió política i tècnica sota l’atenta mirada ciutadana pot resultar certament difícil.

Conscients de la complexitat d’aquest procés, el Servei d’Equipaments i Espai Públic de la Diputació de Barcelona ha elaborat la Guia per a la gestió del verd urbà, una eina per ajudar en la reflexió, el diàleg i la presa de decisions per millorar la gestió del verd urbà.

 

Podeu seguir la presentació a: https://us06web.zoom.us/j/86248083441

 

Presentarà l’acte, Pere Pons Vendrell, diputat president de l’Àrea Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona.

Moderarà, Iñigo Rebollo, coordinador de la publicació i enginyer de forests del Servei d’Equipaments i Espai Públic de la Diputació de Barcelona.

Intervindran els autors del llibre:

Dina Alsawi Abboud, enginyera tècnica agrícola.

Xavier Fàbregas i Bargalló, enginyer agrònom.

Àlex March i Raurell, enginyer tècnic agrícola i llicenciat en ciències ambientals.

Participaran a la taula rodona:

Carles Garcia, responsable Servei d’Espais Verds de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

Pedro Bonias, tècnic de Gestió d’Espais Verds de l’Ajuntament de Rubí.Jordi Bosch, president del Gremi de Jardineria de Catalunya.

Clausurarà l’acte Joan Closa, gerent de la Gerència de Serveis d’Equipaments, Infraestructures Urbanes i Patrimoni Arquitectònic de la Diputació de Barcelona.

Date

17|03|22
Expired!

Time

10:00 - 12:00

Location

On Line

Organizer

Diputació de Barcelona

Publica un comentari