Premis Les Gavarres 2022

Un any més el Consorci de les Gavarres convoca els Premis Les Gavarres amb l’objectiu de donar suport a la investigació i la recerca a les Gavarres i dinamitzar la participació activa de la ciutadania en la conservació i difusió dels valors del massís. Els premis contemplen dues categories: el Joan Xirgo i el Cirera d’Arboç.

El premi Joan Xirgo arriba a la 32a edició amb la voluntat de premiar un projecte inèdit que contribueixi al desenvolupament dels valors del massís de les Gavarres. Està dotat econòmicament amb 5.000 euros, a més d’un diploma acreditatiu. El pagament s’efectuarà en dues parts: la primera a l’inici de la recerca i la segona amb l’entrega del projecte realitzat en el termini d’un any des de la concessió. Els candidats hauran de presentar el seu currículum, una memòria del projecte i un vídeo de presentació de la proposta que es sotmetrà a votació popular des de les xarxes socials.  El vídeo amb més suports comptarà amb un vot pel dia de la valoració del Jurat. Al premi Joan Xirgo s’hi poden presentar persones físiques i entitats sense ànim de lucre.

Pel que fa al premi Cirera d’Arboç, que enguany arriba a la 26a edició, reconeixerà la trajectòria vital d’una persona o d’un col·lectiu que, per la seva tasca, hagi contribuït a la conservació, la millora o la descoberta dels valors naturals i culturals de les Gavarres. La proposta vencedora rebrà un trofeu i un diploma acreditatiu.

Les sol·licituds per optar als guardons s’han de presentar de manera telemàtica a través de la instància genèrica disponible a l’apartat de serveis e-TRAM del web del Consorci de les Gavarres. De manera excepcional, es podrà fer de forma presencial a les oficines del Consorci. En ambdós casos, les sol·licituds s’han d’acompanyar de la documentació que estableixen les bases. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el dia 15 de setembre.

Podeu consultar les bases publicades al BOP des d’aquest enllaç.

 

 

Més informació

Date

07|07|22
Expired!

Time

All Day

Publica un comentari