La recàrrega del vehicle elèctric als municipis

Des de l’Institut Català d’Energia us convidem a la sessió “La recàrrega del vehicle elèctric als municipis” que tindrà lloc en línia el proper dijous 16 de juny a les 9.30h.

Durant la sessió explicarem la situació actual dels serveis de mobilitat elèctrica, i aspectes normatius i de gestió i adquisició de punts de recàrrega municipals. També presentarem tres nous informes elaborats amb la col·laboració de Schlaich Dauss sobre els serveis municipals de recàrrega de vehicles elèctrics, l’ordenança reguladora de preus públics per a punts de titularitat municipal, i el context normatiu d’aquests serveis.

Al final de la sessió obrirem un torn de intervencions dels assistents per resoldre dubtes i rebre suggeriments i aportacions que enriqueixin els documents i puguin ser el més útils possible per als municipis.

La sessió s’adreça a professionals tècnics de mobilitat dels municipis de Catalunya, als municipis que usen els serveis de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) en relació a la mobilitat elèctrica, als tècnics de les diferents Diputacions, Consells Comarcals i altres entitats administratives que impulsin la mobilitat elèctrica a Catalunya.

Trobareu el programa i el formulari d’inscripció en aquest enllaç.

Date

16|06|22
Expired!

Time

9:30 - 12:00

Location

On Line
Category

Organizer

ICAEN

Publica un comentari