Formació tècnica “La gestió de l’aigua. Drets socials i nous models de governança”

Des de la Càtedra UNESCO de Desenvolupament Humà Sostenible de la Universitat de Girona, han organitzat una formació tècnica en torn el Dret Humà  a l’Aigua i el Sanejament (DHAS) i nous models de governança del servei d’aigua a les nostres ciutats. La formació és el resultat del treball fet conjuntament amb les entitats Càritas, Casal dels Infants, Nousol i amb la col·laboració de la Coordinadora d’ONG Solidàries de Girona i Enginyeria sense Fronteres.

L’activitat formativa (3 sessions) està dirigida a tècnics/ques municipals, regidores/rs i tècnics/ques dels tercer sector que treballen per garantir els drets socials fonamentals que tenen una relació directa amb el manteniment i la garantia del dret a l’aigua.

El cicle de sessions tanca amb una jornada pública oberta a tots els agents de l’administració, tercer sector i ciutadana interessats en garantir un sistema de Benestar social. Aquesta jornada posa el DHAS en context i relació amb altres drets socials així com obre un debat sobre el concepte de vulnerabilitat social versus la dignificació de les persones.

L’aforament es limitat i les inscripcions es fan en el següent enllaç

Date

09|11|22
Expired!

Time

10:00 - 13:00

Location

Salt
Category

Publica un comentari