Finançament de la transició energètica al món local

Nova sessió del cicle de seminaris tècnics sobre transició energètica local dedicada a compartir diversos mecanismes de finançament: Seminaris tècnics Transició energètica al món local 2022. 13 i 14 de juliol

Les sessions estan organitzades amb el suport de l’Àrea d’Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de l’ICAEN i Ecoserveis.

PROGRAMA

Inscripcionsxarxasost@diba.cat . Podeu confirmar inscripció, però us facilitem també l’Accés al Zoomhttps://us06web.zoom.us/j/83161020236

 

 

 

 

Disposeu de la documentació presentada, l’enregistrament en vídeo, i els documents de relatoria i una infografia amb les conclusions principals de la sessió al següent enllaç a la web de la Xarxa.

També disposeu de tota la documentació de tots els seminaris realitzats des del 2019 i els resultats de l’espai d’intercanvi sobre transició energètica realitzat a la recent 22a Assemblea general de la Xarxa, amb moltes propostes per impulsar la transició energètica local.

També podeu accedir als continguts de la web per ordre cronològic o temàtic, o si sou membres de la Xarxa a la comunitat virtual.

Date

13|07|22
Expired!

Time

10:30 - 12:15

Location

On Line

Organizer

Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

Publica un comentari