Comunitats energètiques III – models de negoci i governança per fer partícip al món local

Des de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, continuem el cicle de seminaris de transició energètica al món local del 2022. En aquesta ocasió dedicarem la trobada a actualitzar la situació del concepte de Comunitats energètiques, després de les dues primeres parts realitzades els anys 2021 i 2019, i compartir diverses experiències.

PROGRAMA 

INSCRIPCIONS: xarxasost@diba.cat . Les persones ja inscrites al cicle no cal es tornin a inscriure

Anteriors sessions del cicle de seminaris

 

La transició energètica justa és la via més evident per abordar l’emergència climàtica i un dels tres pilars dels compromisos del Pacte de les Alcaldies pel Clima i l’Energia. L’acció climàtica local ha de ser el punt de partida del procés, i ha d’implementar, com més aviat millor, l’eficiència i l’estalvi energètics i les fonts  renovables, eixos també fonamentals de la recuperació verda i la transició justa.

L’organització d’aquesta sessió del cicle per part de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat compta amb el suport de l’Àrea d’Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona, i la col·laboració de l’Institut Català d’Energia i Ecoserveis.

 

___________________________________________________________________________________

Disposeu de la documentació rebuda presentada, l’enregistrament en vídeo, i els documents de relatoria i una infografia amb les conclusions principals de la sessió al següent enllaç a la web de la Xarxa.

També podeu accedir als continguts de la web per ordre cronològic o temàtic, o si sou membres de la Xarxa a la comunitat virtual.

Date

22|06|22
Expired!

Time

10:30 - 12:30

Location

On Line
Category

Organizer

Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

Publica un comentari