Cicle Divendres amb Futur: Tot el que t’agradaria saber sobre plàstics i educació embiental i mai has gosat preguntar

En aquesta jornada descobrirem més de 10 iniciatives d’educació ambiental i reducció de plàstics de gran impacte i singularitat que teixiran un mapa d’iniciatives del territori. L’objectiu és posar en relleu aquestes experiències per inspirar-vos i donar-vos idees que puguin servir per al vostre territori.Consulta el PROGRAMA COMPLET

Comptarem també amb la participació de l’entitat Espai Ambiental Cooperativa que ens presentarà l’estudi de la Diputació de Barcelona sobre projectes d’educació ambiental per a la reducció de plàstics d’un sol ús en els ajuntaments de la província i altres recursos que s’ofereixen des de la Diputació per als ens locals.

La sessió comptarà amb dinàmiques de participació i d’intercanvi per compartir tots aquells dubtes o qüestions relacionades amb les vostres accions com a ens territorials.

Si voleu fer un projecte en aquest àmbit o voleu seguir treballant-hi aquesta és una molt bona ocasió per descobrir altres estratègies i maneres de fer i expressar les vostres inquietuds. No us ho podeu perdre!

Podeu confirmar la vostra assistència a xarxasost@diba.cat.

Date

01|07|22
Expired!

Time

10:00 - 13:00

Location

On Line

Organizer

Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

Publica un comentari