Cal mantenir la vegetació ruderal en entorns urbans?

Els prop de dos mesos de confinament de la població humana derivats de la COVID-19 va suposar una naturalització dels entorns urbans que van sorprendre a moltes persones. Però la tendència a la naturalitat dels Parcs i Jardins de les ciutats no és nova, molts professionals analitzen i estudien els seus avantatges i inconvenients, per a la Biodiversitat i les societats humanes i tenim prou experiència per extreure’n conclusions.

En aquest seminari on line es donaran a conèixer algunes de les experiències en aquest sentit, i els resultats de la seva implantació sobre la biodiversitat i la salut, analitzant els límits de la naturalització de les zones urbanes, en allò que s’ha anomenat “prats o herbassars urbans”.

Més informació i inscripcions

Donat l’alt interès per assistir a aquest seminari el CBC ho emetrà en directe en el canal de YouTube del CBC i no caldrà registrar-se.

http://www.youtube.com/channel/UCttlFCWRAWVI8zsNtc8rh7g

Es podràs intervenir en el seminari fent preguntes o comentaris mitjançant un xat per escrit. Al final de l’exposició els ponents intervindran explicant i comentant les preguntes que hagin anat sorgint al llarg del seminari.

Date

16|06|20
Expired!
Category

Publica un comentari