#EquilibriNatural: a la natura, els actes incívics no hi caben

Nova campanya de sensibilització per posar en valor els espais naturals protegits i les mesures de gestió d’ús públic que s’estan posant en marxa. Impulsada pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, aquesta campanya es duu a terme amb la col·laboració de l’Agència de Turisme de Catalunya, el Cos d’Agents Rurals, Ferrocarrils de la Generalitat, la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona, la Diputació de Tarragona i la Diputació de Lleida.

És a les nostres mans respectar la natura i trobar un equilibri entre gaudir-ne i protegir-la. Si tenim cura dels nostres espais naturals, protegirem les espècies que hi viuen, ajudarem a mantenir l’equilibri natural i podrem continuar gaudint dels boscos, les platges, el mar, els rius i les muntanyes de Catalunya.

A tothom agrada pujar al cim d’una muntanya, capbussar-se al mar o apreciar unes vistes en silenci. Per continuar vivint aquests moments, és feina de tothom protegir els espais naturals de Catalunya. Els espais naturals són indrets únics i fràgils. Visita’ls sense deixar-hi rastre, ajuda’ns a preservar-ne l’equilibri!

Fes que la teva visita sigui una gran experiència. Abans d’anar a un espai natural, explora totes les possibilitats que t’ofereix. La teva visita comença a casa: informa’t sobre l’espai, reserva quan calgui i descobreix la natura i la història que tens a prop!

Quan anem als espais naturals, tot el que hi fem té un impacte. Per això, sempre hem d’intentar que aquest impacte sigui tan mínim com sigui possible, que no es noti que hi hem passat. Seguint unes senzilles recomanacions, podem gaudir d’aquests espais i, alhora, contribuir a la seva conservació, i ajudar a mantenir el seu equilibri natural!

Publica un comentari