El Consell d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona es trasllada

A partir d’aquest mes de gener l’oficina del CILMA se situarà a la seu de la Diputació de Girona (Pujada de Sant Martí núm. 4-5)

Amb l’objectiu de reduir despeses, el CILMA deixa les oficines del carrer Santa Eugènia 10, 4t de la ciutat de Girona, que portava ocupant 11 anys. Aquest mes de desembre s’ha dut a terme el trasllat de tota la documentació per tal que, amb l’inici del nou any, ja es pugui continuar treballant amb tota normalitat a la nova seu.Tal i com explica Jordi Iglesias, nou president del CILMA des del passat mes de novembre, “iniciem aquesta nova etapa amb uns nous reptes, però amb el compromís de seguir treballant activament amb el projectes d’infraestructures, mobilitat, energia i respecte al medi ambient ja encetats. També n’obrirem de nous per adaptar-nos a la realitat dels nostres pobles, en definitiva del nostre territori, tot intentant deixar un lloc millor per les generacions futures”.

I afegeix que “ara més que mai es fa necessari la complicitat i col·laboració amb tots els organismes i administracions per unificar esforços per poder tirar endavant tots els projectes que ens proposem”. Destacar que, per aquest 2012, el projecte més rellevant per al CILMA és el Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses. Un compromís per tal de reduir un 20% les emissions de CO2 abans del 2020, com el resultat d’incrementar un 20% l’eficiència energètica i augmentar un 20% la implantació i la utilització de les energies renovables.

Recull de premsa:

2012_01_08_Diari_de_Girona

2012_01_08_El_Punt Avui

Publica un comentari