Cicle: El patrimoni natural de les comarques gironines – Hivern 2017

Dilluns 16 de gener – Presentació del Cicle a càrrec de Mª Dolors Reig, presidenta de l’associació Amics de la UNESCO de Girona, i exposició del Patrimoni Natural, amb especial referència als aspectes geològics, per part de Xavier Gassiot, geòleg i coordinador del Cicle, amb la conferència: 10 zones d’interès geològic de les comarques gironines.

Dilluns 6 de febrer –  El Patrimoni Natural de les comarques gironines: Aspectes biològics: La Fauna, a càrrec de Jordi Sargatal, zoòleg i naturalista.

Dilluns 6 de març –  El Patrimoni Natural de les comarques gironines: Valors culturals i espirituals del Patrimoni Natural, a càrrec de Josep Maria Mallarach, consultor ambiental.

Dilluns 13 de març –  El Patrimoni Natural de les comarques gironines: El Paisatge i la intervenció humana, social: “El projecte de la Vora. Una mirada projectual del medi ambient”, a càrrec de Martí Franch, arquitecte del paisatge i Marc Rosdevall Biosca, llicenciat en Ciències Ambientals, tècnic municipal de Medi Ambient de l’Ajuntament de Girona.

Dilluns 27 de març –  Col•loqui: debat, amb experts, tècnics, i representants d’entitats i institucions, universitat, col•legis professionals i associacions naturalistes a l’entorn del Patrimoni Natural de les comarques gironines. Divulgació dels valors patrimonials de la Natura. promoció i protecció. Intervenció humana/antròpica. Acció de les institucions, i associacions naturalistes.

Publica un comentari