Campanya Estalvi Aigua

Més de 50 municipis gironins participaran en una nova campanya d’estalvi d’aigua a partir del proper mes d’abril.

Els elements de la campanya seran tres: xerrades per a adults, l’exposició “Aigua en equilibri” i Kits d’estalvi d’aigua.
 

Amb el suport de l’Agència Catalana de l’Aigua, la Diputació de Girona i el CILMA s’iniciarà el proper mes d’abril una nova campanya de sensibilització de l’estalvi d’aigua amb l’objectiu de promoure petites actuacions de sensibilització, coordinades, per continuar promovent l’estalvi i gestió eficient de l’aigua en l’àmbit domèstic, així com fer un seguiment dels resultats d’estalvi per part dels municipis.

Aquesta campanya consistirà en xerrades a col·lectius d’adults on s’explicaran bones pràctiques en l’estalvi i gestió eficient de l’aigua en l’àmbit domèstic, la interpretació de la factura de l’aigua i s’aprofitaran les xerrades per distribuir els mecanismes d’estalvi d’aigua i com instal·lar-los. També es donarà a conèixer la calculadora d’estalvi d’aigua que és un aplicatiu que es podrà trobar als webs municipals i permet conèixer on gastem l’aigua i com podem estalviar.

Un altre element de la campanya és l’exposició “Aigua en equilibri” que estarà a disposició de cada municipi entre dues i tres setmanes. Els ajuntaments disposen d’un manual amb les seves característiques per visualitzar els continguts i facilitar-ne el muntatge.

I el darrer element de la campanya són els kits d’estalvi d’aigua que són airejadors per la cuina, els lavabos i la dutxa que permeten reduir el cabal d’aigua que surt per l’aixeta sense pèrdua de confort i benestar.

És important que els municipis es comprometin a fer el seguiment durant un any dels estalvi d’aigua aconseguits amb la instal·lació dels kits, així també fer difusió de les dates de la xerrada i de l’exposició mitjançant els logos que s’ofereixen als ajuntaments per a difondre els actes de forma coordinada.

A continuació us podeu descarregar:

Imatge campanya “Estalvia aigua”:
Tipus de lletra (Arxiu que si necessiteu ens el demaneu i us l’enviarem)
En el pdf hi ha quatre exemples de com s’hauria de posar el nom del municipi en funció de la llargada del nom. Adjuntem la plantilla i el tipus de lletra. Cal respectar també l’interliniat i el color que es veu al pdf d’exemples. Per instal·lar el el tipus de lletra, cal desar l’arxiu a l’escriptori -per exemple- i arrosegar-lo dins la carpeta panell de control/fonts.

 

Publica un comentari