Acte Final del Projecte BeWater

Aquest projecte BeWater, amb gairebé tres anys de treball i amb l’objectiu de desenvolupar estratègies de gestió sostenible de l’aigua ja que les projeccions de canvi climàtic futur per a la regió euromediterrània estimen un augment de l’escassetat d’aigua i la sequera, causant pèrdues substancials socioeconòmics i els impactes ambientals.

El programa provisionals és

Horari Activitat Ponent
10.00 – 10.15 Benvinguda i presentación del projecte BeWater Anabel Sànchez, BeWater Coordinator (CREAF)Representant del Ajuntament de Sant Celoni (pendent de confirmació)
10.15 – 10.30 Presentació dels resultats del BeWater. Annelies Broekman, Responsable del Cas d’Estudi de la Tordera (CREAF)
10.30- 10.55 La veu dels participants al projecte BeWater Marta Miralles, Ajuntament de Sant Celoni
Roser Maneja, ICTA-UAB, Observatori de la Tordera
Daniel Guinart, Parc Natural del Montseny
Preguntes i respostes
10.55 – 11.15 Adaptació al canvi climàtic a Catalunya: reptes I oportunitats. Arnau Queralt Bassa, Director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) i President de la Xarxa European Environment and Sustainable Development Advisory Councils (EEAC)
11.15 – 13.00 Debat: com podem enfortir l’adaptació al canvi climàtic a la Conca de la Tordera? Arnau Queralt Bassa (Director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible, CADS) (pendent de confirmació)Ramon Rabella Pujol (Oficina Tècnica de Canvi Climàtic i Sostenibilitat. Diputació de Barcelona) (pendent de confirmació)Gabriel Borràs (Àrea Adaptació en Oficina Catalana del Canvi Climàtic)Toni Munné (Cap del Departament de Control i

Qualitat de les aigües de l’Agència catalana de l’Aigua)

Francesc Camps, (Investigador del Institut de Recerca i Tecnologies Agràries – Mas Badia, i Secretari de la Comunitat d’Usuaris de l’Aigua del Baix Ter.)

Moderator: Xavier Carbonell (ARC Mediació)

13.00- 14.00 Dinar Buffet

 

Publica un comentari