33a edició de les Jornades Tècniques Silvícoles Emili Garolera

Divendres 8 d’abril –Palafrugell (Baix Empordà), «Life+Suber: Gestió integral de les suredes per a l’adaptació al canvi climàtic».
Divendres 15 d’abril – Cassà de la Selva (Gironès), «Treballs d’eliminació d’espècies exòtiques: el cas de l’eucaliptus i de l’ailant a les Gavarres». 
Divendres 22 d’abril – La Pobla de Claramunt (Anoia), «Infraestructures de prevenció d’incendis en el marc de la planificació conjunta: implementació i manteniment amb pastures».
Divendres 29 d’abril – Alinyà (Alt Urgell), «La Muntanya d’Alinyà: un exemple de planificació forestal que integra gestió i conservació». 
Divendres 6 de maig – Llobera (Solsonès), «Del manual al rodal: Adaptació als models ORGEST d’un bosc de pinassa amb boix sota diferents objectius de gestió. Control del boix i tractament de restes amb foc». 
Divendres 13 de maig – Sant Hilari Sacalm (la Selva), «Les reforestacions amb avet Douglas i la seva gestió com alternativa a les masses de castanyer».
Divendres 20 de maig – Bossòst (Val d’Aran), «Gestió multifuncional de les avetoses a la Val d’Aran». 
Divendres 27 de maig – Solsona (Solsonès), «Noves tècniques per minimitzar el manteniment de plantacions forestals durant els primers anys».

Publica un comentari