Un consum + responsable dels aliments

Una guia que conté propostes per a prevenir el malbaratament alimentari i fomentar un consum més responsable dels aliments.

Aquesta publicació és un resum de l’estudi “Diagnosi del malbaratament alimentari a Catalunya”, en el qual es dimensiona el fenòmen, se n’identifiquen les causes i es plantegen estratègies i propostes d’actuació per a reduir la pèrdua d’aliments que poden ser encara aprofitables, així com els impactes socials, econòmics i ambientals que se’n deriven.

Autor:
Generalitat de Catalunya

Data:
2012

Editorial:
Generalitat de Catalunya

ISBN:

Url:
Un consum + responsable dels aliments

Publicat el 4 desembre 2012

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Educació ambiental / Publicacions / Recursos / Residus / Temàtiques

 

 




Amb el suport de:

Pujada Sant Martí, 4-5 - 17004 - Girona - Tel.972 185 183 - cilma@cilma.cat - nota legal