Fotos aèries antigues i més funcionalitats al visualitzador ICC

Ja és possible visualitzar ortofotos de diferents anys (del 1956, i del 2008 al 2011) i comparar-les entre elles al VISSIR3. D’aquesta forma es pot analitzar, en una única aplicació web, com ha evolucionat el territori amb el pas del temps, o simplement conèixer com era anys enrere.

En la línia de la geoinformació temàtica, a la capa d’NDVI afegida fa unes setmanes se suma ara l’ortofoto infraroig, especialment útil en els àmbits forestal i agrícola, i es permet també la seva comparació amb ortofotos i mapes topogràfics.

Amb l’objectiu de facilitar l’accés a tota la geoinformació de què disposa, l’ICC està integrant els diversos visualitzadors existents i, amb la inclusió al VISSIR3 d’aquestes capes i funcionalitats, que ja existien a l’ortoXpres, s’ha fet un pas més.

En aquesta versió del VISSIR3 també s’ha millorat, entre altres aspectes, la informació relativa als productes que es poden descarregar, facilitant l’accés als fitxers complementaris i especificacions tècniques que permeten un ús complet dels productes en qüestió.

Font: Notícies ICC

Publicat el 3 juliol 2012

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

 
Amb el suport de:

Pujada Sant Martí, 4-5 - 17004 - Girona - Tel.972 185 183 - cilma@cilma.cat - nota legal