POTENCIAR ACTIVITATS, PRODUCTES I SERVEIS RESPECTUOSOS AMB EL MEDI AMBIENT: OBJECTIU PER ASSOLIR UN BON NIVELL DE QUALITAT AMBIENTAL

Per assolir un bon nivell de qualitat en el nostre entorn s’ha de reduir l’impacte ambiental de les nostres activitats afavorint el consum de productes i serveis ecològics, la minimització de residus i l’estalvi de recursos, especialment matèries primeres, energia i aigua.

Així doncs, en el marc d’aquesta Comissió els objectius són informar i difondre l’aplicació de bones pràctiques ambientals, els criteris de compra ambientalment correcte i les millors tècniques disponibles; anàlisi, debat i aportació de propostes per evitar la contaminació atmosfèrica, lluminosa i acústica. Tammateix informar i debatre propostes de millora del sistema d’intervenció integral que estableix a la nova Llei 20/2009 de prevenció i control ambiental de les activitats (PCAA). També promoure, informar i difondre els sistemes d’auditoria i gestió mediambiental (ISO14001 i EMAS), així com els sistemes de certificació (l’Etiqueta Ecològica Europea, el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental, el Distintiu Escola Verda i els sistemes de certificació forestal, etc.).


_Agenda 

 
Amb el suport de:

Pujada Sant Martí, 4-5 - 17004 - Girona - Tel.972 185 183 - cilma@cilma.cat - nota legal