Projecte “Costa Brava: Paisatge i Turisme” LIFE-Medi Ambient 2002 (CILMA)

Projecte de nom complet “Valorització agroforestal i turística de diferents espais d´interès natural i paisatgístic de la Costa Brava” que es va presentar a la convocatòria LIFE- Medi Ambient i finalment no va ser escollit per la Comissió Europea com a projecte a executar.

El projecte pretenia preservar i gestionar vuit espais d’interès natural repartits en sis municipis de la Costa Brava i obtenir-ne un rendiment agrícola i turístic.

L’objectiu d’aquest programa era evitar que aquests vuit espais d’alt valor i sense cap protecció, que estan situats prop dels nuclis urbans i de zones protegides pel Pla d’Espais d’Interès Natural (PEIN), es degradéssin i acabéssin engolits pel creixement urbanístic dels seus municipis.

Els sis municipis que van participar al projecte eren Roses, Castelló d’Empúries, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Castell-Platja d’Aro i Tossa de Mar.

El pressupost global era de 913.828,64 euros, que, si l’ajuda europea s’hagués confirmat, serien finançats entre la UE, els Ajuntaments implicats, la Diputació de Girona, la Generalitat, i el CILMA.

LIFE-Medi Ambient Projecte 2002

LIFE Cronograma

Publicat el 27 desembre 2010

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Documents i informes / Espais naturals / Litoral / Projectes / Recursos / Temàtiques

 

 
Amb el suport de:

Pujada Sant Martí, 4-5 - 17004 - Girona - Tel.972 185 183 - cilma@cilma.cat - nota legal