Segona convocatòria del programa d’ajudes per a la renovació de les instal•lacions de l’enllumenat exterior municipal

Objectius:

Millorar l’eficiència energètica de l’enllumenat per reduir emissions de CO2 i el consum d’energia final (substitució d’equipaments, instal·lació d’equips electrònics de regulació i control que redueixin el consum en un mínim d’un 30% i l’assoliment d’una qualificació energètica d’A o B).

Des del programa Beenergi de la Diputació de Girona s’ha assessorat a municipis en la redacció de plecs de clàusules tècniques i administratives per tal de introduir clàusules al contracte que incrementin i garanteixin el percentatge d’estalvis. En aquest sentit, l’equip dels programes Beenergi i Enerinvest us poden assessorar de forma gratuïta tant a l’hora de presentar sol·licituds com en la redacció de plecs i participació en la mesa de contractació.

Si encara no ho heu fet, us recordem que podeu sol·licitar aquest servei a través del Pla de Serveis per al Foment de l’Eficiència Energètica i les Energies Renovables, i per a la Promoció de la Biomassa Forestal a les Comarques Gironines (tots els punts dels apartats A i D) que podeu trobar a l’enllaç següent: http://www.ddgi.cat/web/servei.seam?serveiId=1110&nivellId=437&taulaDocFiltreCategoria=0&cid=150807&categoriaId=2

Dates:
Des de 25 de maig de 2017 fins el 24 de maig de 2018 o esgotar els fons disponibles

Lloc:

Termini d'inscripció:

Programa:
http://www.idae.es/segunda-convocatoria-del-programa-de-ayudas-para-la-renovacion-de-las-instalaciones-de-alumbrado-0

Programa documents:

Organitza:
IDAE

Més informació:

 

 
Amb el suport de:

Pujada Sant Martí, 4-5 - 17004 - Girona - Tel.972 185 183 - cilma@cilma.cat - nota legal